Idadorable -

Sinnes

Hur ska ja bäst beskriva gårkvällen.. Galen!!!
Jag, Martina och Martina (Täna) tillsammans blev ju bara kaos! Satt först hemma hos Martina och snackade skit så att ja trillade av stolen! Fotade och fulade oss så in i och pratade pinsamheter som egentligen ingen ska höra. Allt från fall på röven till walk of shames som man gjort!
Sinnes.. så man kan väl säg att vi var på ganska bra humör när vi väl skulle vingla ut i Växjö, gick lite runder innan vi tillslut hamnade på Oleo där vi dansade som galningar ända tills den sista slowmo låten kom!
Jag och Täna hade värsta inlevelsen i låtarna och vi fick dissa en del 18 åringar som ville komma och dansa in hos oss. Bye bye blev de till dom!
Mc Donalds innan vi skulle hem och jag säger bara tack och lov att ja inte känner en själ i Växjö för vi va ganska pinsamma i kön.. Sen var de hem till Martina och äta och självklart så ska ena hamburgaren flyga ner på marken och saker och ting ska läcka innan maten kom ner i magen. Sinnes!!

De var rätt roligt med för jag hade högst klackar sen hade Martina ett par lite lägre klackar och Täna hade platta skor. Täna halkade först och slog i backen med en smäll och senare lyckades Martina också göra en vurpa i snön som hon inte ens minns, jag var den enda som höll mig på benen hela kvällen!
Fan vad erfarenhet man har av klackskor^^

Idag blev de så som dagen efter ska va.. Mat! Film! Under täcket!
Skrattade som idioter fortfarande åt allt och inget!
Naee fan ja hade riktigt kul igår och idag. De måste göras om!

Idadorable

Kommentarer
Berätta vad du tycker eller ställ en fråga! :)
Skriv Här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din Email: (publiceras ej)

Din Url/ Bloggadress:

Din Text:

Trackback