Idadorable -

Can´t deny itKunde verkligen inte låta skorna va igår. Satt med dom på praktiskt taget hela kvällen..
Man blir så töntig när man är kär^^
Fick hem tre klänningar också! En är jag lite sådär på om ja ska behålla.. ska fundera över helgen annars åker den tillbaka på måndag tillsammans me leggingsen som inte passade. Den har en underbart fin öppen rygg men senså samtidigt så är den nästan lite för ballongig.. Ja får testa den några gånger till och se vad ja kommer fram till.

Idag kom lönen. Gut! Dock så har ja shoppat lite för mycket redan så ja måste verkligen försöka att hålla igen lite denna månaden. Ska göra så gott ja kan! Ja vill ju kunna spara så mycket som möjligt.. de e därför ja måste hålla igen lite.


Idadorable

Kommentarer
Postat av: nathalie

Heeej, skulle behöva din hjälp lite akut!! :)Såg att du köpt den där vita spetsklänningen med strassbälte från nelly.com.... Tänkte bara fråga dig, eftersom du enligt bilderna var betydligt mindre än mig... jag hade tänkt beställa en S/M men som jag sa, ser jag att du är mindre än mig.. är den jättetight för dig? Eller tror du att jag skulle kunna ha den? hahah... :$Skulle vara jättetacksam för svar snarast då jag blev förälskad och vill beställa men samtidigt klicka hem den i rätt storlek. Tack :) / Nathalie

2010-03-08 @ 21:14:01
URL: http://nattow.blogg.se/
Berätta vad du tycker eller ställ en fråga! :)
Skriv Här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din Email: (publiceras ej)

Din Url/ Bloggadress:

Din Text:

Trackback