Idadorable -

Redhead

De första jag märker när jag kommer till Broby är att jag måste verkligen tanka!
Kollar i min väska efter min plånbok, men NEJ den ligger hemma!
Och jag körde redan på ånger så ja fick låna en hundring av Lina sen tankade vi sen körde vi till Östanå och hämtade min plånbok och sen tillbaka till Broby. Jävla tur för en plånbok!

Sen hade Lina kommit fram till att hon ville bli mörk igen.
Hon trivdes inte i det blonda längre. Så först var vi tvunga att göra henne röd så hon fick tillbaka lite pigment i de blonda för att sen göra en brun.
Tyvärr så hann ja bara stanna tills de röda;) Men söt blev hon i den vita mössan.Burning RedHon blev söt i rött!

Idadorable

Spott!

Ja vaknade av den lustigaste saken
Jag drömde att jag spottade för ja fick ngt i munnen så vaknar jag av att jag spottade på riktigt också!
Usch.. vaknade av att ja spottade på mig själv. Normalt!

Nu ska jag iallfall snart till Broby och träffa Lina och Linda!

Idadorable

Bad Gastein

Bad Gastein. Ja vad är de?
Jo de är en liten skidby i Österrike!
Och gissa vad, dit ska jag! Plutonen ska åka dit vecka 3 på muckarresa! Wii
De flesta av oss iaf, vi är över 20 personer av ca 37 så de e ganska bra ändå:)
Ska bli riktigt ball, ja har åkt skidor två gånger i hela mitt liv och de har faktiskt gått bra. Nu säger ja inte att jag är grym för de e jag verkligen inte men sist så kunde ja iaf köra slalom och ha bra fart och vara hel när ja kom ner för backen.
Enligt Dennis som håller i de hela så ska de även vara bra uteliv så de blir nog en hel del festande också och massa roliga minnen!
Once in a Lifetime att man åker utomlands med plutonen! så de kan man ju bara inte missa! Så övertalade Dennis mig att följa med iaf!

Och nu kanske ni tänker, ska Ida åka till ett ställe som är kallt med vilje? hon som hatar att frysa.
Jo ja ska ju de.. Måste fixa så ja kan låna ett par termobyxor av någon för en vecka. Känns lite onödigt att köpa ett par som ja kommer använda typ 1 gång. Tjocka vantar måste jag dock skaffa! De e ett måste för mina kalla händer. Och en söt mössa;)


Data och Prestanda - Bad Gastein

Skidåkning

Barn

2/5

Nybörjare

3/5

Erfarna

/5

Experter

4/5

Offpist

5/5

Snowboard

4/5


Fakta

Byns höjd

1.100 m

Antal liftar

45

Högsta skidåkning

2.686 m

Liftkapacitet

71.261 per/t

Antal pistkilometer

201 km

Offpist

Ja

Längsta nedfart

8 km

Funpark

Ja


Byn

Charm

4/5

Afterski

5/5

Shopping

4/5

Restauranger

4/5Looks Lovely

Idadorable

Bat 2, Part IIPå lördagen när jag hade tillfrisknat lite från min Halsfluss så skickades jag ut till min och Greens vagn i Vollsjö där dom stått sedan Fredag morgon och upprättat samband.Vi stod mitt ute på en åker med några smågårdar runt omkring oss.Vi hade till och med en egen trädgård!Vädret var inte de bästa! Ja vill påstå att vi hade vagnsdygn lördagnatt till måndagmorgon! Var bara ute var tredje timme för vi var tvungna att ha en post ute hela tiden.Som sagt vädret sög! Påminde om första skräckfältveckan på Haka.. hemska, kalla minnen.Så här levde vi! När man inte sov så läste man eller åt
Sova,läsa,äta,gå post,sova,gå post,läsa,sova,gå post,äta.. i den cirkeln gick deSom tur var på måndagmorgon så regnade de inte när vi fick ordern att bryta.De var ganska geggigt utanför vår vagn om man säger så.. Vård av vagn - O ja!Sen körde vi hemåt mot P7 från Vollsjö. Sista färden med Pebrolen... :')
Lite regnigt för Green som satt uppluckad på sista färden

Så nu är Bat 2 avslutad, Remin på PBVerna är påbörjad.
Idag lämnade vi in våra AK5, Kroppsskydd, Skyddsmask och lite annat smått och gott.
Så nu är jag vapenlös och försvarslös, inte ens Akan i vagnen sitter kvar
Idadorable

I Östanå

Just nu så sitter ja äntligen hemma i Östanå
Blev lite krabb me resan hem för Hansson glömde meddela mig att han slutade tidigare så ja kunde inte åka me honom.. Jäkel! Men ja fick tillslut plats i Malmlöfs bil så ja kom till Eslöv. Åt en god kebabtallrik för ja var så jäkla hungrig!
Enligt Mamma så har här varit snöblask hemma idag, men de var inget nu direkt som tur är.. vintern får inte vara så tidig! Tycker inte om kyla

Så skönt att komma hem nu efter 2 veckor. Har lite att göra men ja hoppas de inte blir så stressigt.
Man kan inte ha lika stressigt schema som Martina iaf;) De går itne att överträffa hennes att-göra-lista om dagarna. Helt sjuk den människan! Stressa ner

Nata hon fyller 19 på söndag men ska firas på Lördagkväll i Osby i hennes nya lägenhet som hon har skaffat me Padde för en månad sen. Ska bli roligt:)
Sen imorrn får ja se hur de blir, kanske lite fest då också.
Ska träffa Vilda, min farfars sambo, hon ska flytta upp till Västerås nu när Farfar inte finns mer.. Riktigt sorgligt. Hon e ju som en extrafarmor och har alltid funnits där precis som vilken annan farmor eller mormor som helst.. Men ja förstår att hon vill till Västerås, hon har sina riktiga barn och barnbarn där. Men hon kommer saknas.. Måste resa upp och hälsa på sen när ja kan, men ja tror hon kommer ner till oss också emellanåt:) Vi är ju också hennes extrabarnbarn, vi kusiner på pappas sida:)

Måste försöka träffa min Linus också. Har inte träffat henne på jättelänge så de e verkligen dags att ses!Road home
Idadorable

Bat 2, Part I

Bat 2Tälten hade rasat lite över helgen så vi fick pumpa och bygga upp allting lite igen när övningen började.Så fort allt var uppe igen så var de dags att återuppta rutintjänst.Spelar kort. Jag och Sofi var de ständiga vinnarna över Hansson och WillssonLite kärlekSå kan man också sova!               Charlie Papas terrängbilar kan uppfattas felRätta sättet att riva tält ;)
Idadorable

Vapenvård

Idag börjar dagen med Vapenvård ända till lunch!
Löjtnant Paradis skulle kunna dra i vapnet med vita plasthandskar! Jo lycka till me de.. vapenvård på hög nivå innan dom ska lämnas in. Har utrustat mig med lite extramaterial som tops så man kommer åt alla de trånga hörnen.
Dagen börjar dock lite dåligt. Hittar inte min keps för tillfället så ja får låna en av Persson tills ja hittar min egen. Men vi ska tömma hela skåpen och inventera i eftermiddag så då borde den komma fram tycker jag.

Laddar min urladdade iPod för fullt!
Att sitta och pilla på de jäkla vapnet ända till lkunch utan musik kan ju bara inte gå.
Visitation av logement om 10 minuter, uppställning om 20!

Idadorable

Bat 2 Avslutad

Då var man hemma från Bat2:)
Min sista övning i fält, min sista körning med min Pebrole (PBV), sista användningen av min AK5, sista gången med full stridsutrustning, sista gången tillsammans ute på övning med min kära pluton.
Ja de e verkligen sorgligt att man om två veckor har muckat och inte längre kommer bo me allihopa. Fan va ja kommer sakna alla!
Men de e balen kvar, muckarfesten och massa annat roligt innan dagen kommer då vi splittras! Förhoppningsvis så blir de fler plutonsfester;)

Övningen gick bra, började ganska lugnt förutom att ja fick Halsfluss igen!
De regnade en delPebban på ett fält i Vollsjö:)
Idadorable

Bye

Då var de dags att åka till Revinge igen:)
Tillbaka här hemma torsdagen den 30 Oktober efter vår slutövning.
Får se vad veckan har att erbjuda mig..Idadorable

M o t o Part 2

M o t o c r o s sG o o g l e sY e e - h a aP a p p aB r o rF l y i n gC o m p e t i t i o n
Idadorable

Sunday Morning

Har en lugn hemmasöndag.
Känner mig väldigt trött idag. Var på Granada igår. Väldigt lite folk, men de kunde ha att göra med att de var ngt band som hette Jannes som var där denna gången. Senså var de ju Lasse Stefanz sist och då var ju typ alla där. Men ja hade riktigt trevligt ändå:)

Dansade en hel del me! De var längesen. Men ja hade lite svårt att släppa loss för jag hade ett par riktigt höga nya klackskor som jag tänkte att jag skulle gå in. Hade ganska ont i fötterna under slutet av kvällen. Tur att drickan gör en lite bedövad så de inte gör riktigt lika ont som om man hade varit nykter ;)

Ikväll så åker jag tillbaka till Revinge
Bataljonsövning 2 även kallad slutövning börjar imorgon.
Så ja kommer inte hem förrän nästa torsdag den 30 November.
Wish me Luck!

Idadorable

M o t o Part 1

M o t o r c r o s sB e f o r e  S t a r tB o o t sF l y e r sD a d d y V r o o mO v e r  t h e  t o pC o o l1  P r i s e t

Idadorable

3 timmars Crosstävling

Har filmat massor som jag tror blev väldigt bra och fotat en hel radda!
De var lite kallt om händerna bara för ja glömde ta med vantar. Men de var kul att fota och filma deStartPappa är redo i depånMin bror
Idadorable

Lördag

Var hos Martina igårkväll och kollade på Björnbröder 2 tillsammans me henne, Erik, Stacey och Martin:)
Ganska kul! Fick tänka på lite annat efter en annars ganska tuff kväll.. Fint avslut men de var ändå tufft.
Vi hade hur kul som helst med björnbröder och vi åt muffins som Martina bakat och vi tog tillochmed ett byavarv i Osby vid 2-tiden! Osby var ganska dött faktiskt.. Men vi rockade i bilen!

Idag så är de 3 timmars på motorcrossbanan och Pappa har gett mig de fina uppdraget att filma och fota det hela. Ska bli kul faktiskt, så får vi se hur de går för pappa och min bror idag me:)
Sen ikväll så bär de av till Malmö, de verkade inte vara för många som skulle till Granada och hur många gånger går man ut med plutonen egentligen? Mja iom muck snart så får man ju passa på att umgås:)

Nu ska jag till tretimmars cross tävling. Ses igen vid halv 4 draget!
Idadorable

De e inte lätt att säga farväl..

With a tear in my eye we had the sweetest goodbye that I ever ever ever did receive..

maybe one day we will say Hello again


Idadorable

Bal

Nu har jag varit och måttat till min balklänning! Den var lite stor över bysten så den ska tas in lite.
Den e riktigt fin! bara jag som e så blek! och när ska ja ha tid att sola? ja, de finns inte mkt tid till de, dom har inte solarium på revinge direkt.

Ska till Martina ikväll och kolla på lite film, ska bli skönt att bara va me lite kompisar sen får vi se vart de bär av imorgon.
Antingen så blir de Granada fast ja vet inte vilka som ska dit eller så blir de Malmö me folk från plutonen.

I built a wall around my heart, I'll never let it fall apart
But strangely I wish secretly it would fall down while I'm asleep..
Idadorable

FireBurned....down....to....nothing....but Dust
Idadorable

Too close to comfort

It hurts to be alone when all you want is a hug from someone who says "it will all be alright, I´m here to catch your tears and make them go away"

Crying makes my head ache..


Idadorable

Photo

Nu är det hur länge som helst sen jag fotade sist
Men ja har en hel del liggande som ja inte lagt in så här kommer lite höstkänslorIdadorable

Marked with my Heart

Längtar tills min nästa tatuering blir av!
Har dock inte bokat någon tid eller något än. Men den ska bli av efter Lumpen någon gång

Den e riktigt het och ska pryda min högra höft ;)Så skönt att bara sitta här hemma nu och bara slappa och sitta vid datorn som om man inte ens har varit hemifrån.
Lyssna på musik och drömma sig bort lite i texterna..
Words don´t come easily..

Britney Spears - Womanizer
e grym ;)

You got me goin',
You're oh so charming

Idadorable

Home Sweet Home

Nu har man äntligen kommit hem efter Bataljonsövning 1 som har varat måndag till måndag och sen har vi legat kvar i fält och "återhämat" vilket med andra ord betyder VÅRD!
Men veckan har gått bra. AP1 har varit ute och rullat lite, var två dagar med 6e och 1 dag med hemvärnet faktiskt. Där finns många lustiga personer. Men roliga.

Veckan i bilder!Ap 1 var B-styrka åt sjätte;)
Riktigt niceTillbaka med plutonen så var de mys som vanligt;)
Fy vad jag kommer sakna alla galningar efter muck :')Vi fick ett litet gasläge en dag:)
GAS!! mask på 9 sekJag är ute och jobbarDenna kväll så jävlas Gustavsson med Karlsson:P
En annan kväll så vaknade jag av att Karlsson tejpade ihop mina fötter och hade ställt en stol över mig. När ja sen sprang efter så hittade jag tre fnittriga pojkar som var alldeles för trötta för dom skrattade åt allt och inget:)Tuvesson, Rosenqvist, Lt Padum, Jönsson och Andersson bak i en 90a

 

Hoppa upp på varandras ryggar är grymt kul;)
Som flest så var de 3 pers på en!!41a tar hand om varandra:)
Massagedags
Idadorable

The Move OnEverything went upside down in a second and I couldn't go back to sleep
And my intention was not to hurt you but I guess that's what I did,
all the times I've tried to explain to you what's going on inside my head the nightmares came over me again

I´m sorry but I´m moving on..
Idadorable

Bakis dag

Bakis idag
Ölspel är livsfarligt.. ja fick dricka hur mycket som helst så de var inte så konstigt att de slog över lite när man började röra på sig. Usch ja, Ja hoppas ja inte skämde ut mig :S
Men dom flesta verkade ha roligt iaf! Robin mådde lite dåligt vilket var synd..
Och ja mådde dåligt imorse! Mådde helt okej när ja vaknade men sen gick de inte så bra.. Sov som en stock efter att ja hade kommit hem från Njura.
Vi sov där allihopa, nertryckta på Winges golv, hehe

Sen har ja inte kunnat äta förrän nu ikväll, har fått i mig lite makaroner och lite kall glass.

Lite bilder från kvällen:)Så glad att alla kom!Emelie, Lina.                       Dennis blir fylld av CarroÖdmo, Hansson och BergfalkJag får en skrattattack plus att Ödmo fyller mig!
De var alltså inte mitt fel att ja blev så full, de va Ölspelet och Ödmos :P
Robin dricker;)Jag och Martina                Emelie och CarroRobin, Winge och Dennis kramas:)Karlsson                                          Carro
Måste göras om, men då ska ja inte vara me på ölspelet! Ja kan bli full på egen hand!


Idadorable

Full fräs!

Nu har jag
- Varit hos frisören, blivit av med min utväxt och fått mitt hår stylat.
- Hittat en balklänning till Muckbalen den 10 November.
- Handlat lite snacks och annat inför ikväll
- Fått en dongel:) Gratis i en månad (Testerbjudande)

Nu ska jag
- Göra mig iordning lite
- Hämta Emelie vid bussen vid 4
- Hämta Robin vid tåget vid 5
- Folket kommer vid 6

:)
Idadorable

Vecka 40

Min vecka i lite bilder


 
Vagnarna lastas för transport till Rinkaby SkjutfältReady to fight!Tidig morgon i RinkabyRoligheter;)P-skotts skjutning från ett träd.Tuvesson blir upplyft i trädetSå trötta :)
Idadorable

Morning!

Idag är det frissan nu på morgonen!
Hejdå utväxt!! Yes! Ska bli skönt att bli av me den. Mitt hår ser för hemskt ut..
Och ja vill ju inte se hemsk ut ikväll när ja ska ut och fira min födelsedag;D
Sen efter frissan så ska jag och Mamma till Vinslöv och kolla balklänning till muckbalen.

Och ikväll så e de dags att parta och ha roligt! I need it.
Hoppas bara kvällen blir bra! Orkar inte med om något går snett..


It´ll be okay, I´ll be okay, you´ll be okay, someday it´ll all be okay
Två av mina fina rosbilder;) Love them
Idadorable

Baby thoughts

Vad tänker en sådan liten på?
Vad är det för tankar som snurrar där inne?Ewolyn hade samma dopklänning som sin mamma hade vid sitt dop.Ewolyn tar tag i mitt finger:)Bilder från Dopet av Ewolyn den 27 September
Idadorable

Seasons ChangeI took a walk around the world to ease my troubled mind, I left my body laying somewhere in the sands of time..Steady feet, don't fail me now, Gonna run til you can't walkTake a chance, what are you waiting for!
Moving on
Idadorable

21 år!

I onsdags hann jag fylla 21 år:)
Såå gammal jag har blivit!
Har ätit tårta och så idag med familjen och fått lite presenter. Fick en parfym och två ramar så ja äntligen kan rama in två kort jag har på mig själv.
Sen imorgon kommer de riktiga firandet! Ska ut och festa me kompisar och lumparkompisar!
Kommer bli grymt roligt! Hoppas på en superkväll som är fri från bråk och som bara är galet rolig!
Länge sen jag drack också så ja längtar verkligen:)

Veckan har varit väldigt bra även om vi varit i fält.
Man har ju folk runt om sig som gör en glad!
Vi har gjort en hel del denna veckan, VCP (Vechicle CheckPoint), MCP(Mobile Checkpoint), patrullering, Strid m.m
Senså har ju ja tur som e förare, ja får alltid mina 6 timmar varje natt annars får ja inte köra;)
Så ja e ganska fri från nattvakt och annat. Hihi.. men de e ju synd om resten såklart som måste upp mitt i natten och vakta och så. Men de får man ta:)

Party tomorrow! can´t wait;)


Idadorable

RSS 2.0